Upcoming shows

De Effenaar. ' Zondag bij ons?'

Date

07 August 2016 at 17:00

Info

Cost: free

We moeten weer eens lekker gezellig bij elkaar komen bij ons in de tuin. Dat is alweer te lang geleden! En we hebben zo’n leuk stekje achter de Effenaar. 

 

Onze ‘grillmeisters’ Dies & Niels zorgen voor likkebaardend goede maaltijden en lekkere bites. Aidan & Iris Penning nodigen iedere zondag twee van hun singer-songwriter vrienden uit om de sfeer te verhogen met wat zomerse deuntjes . Natuurlijk zijn er ook heerlijk koude biertjes en exotische cocktails. Klinkt goed, of nie dan?! 

 

Dus...

' Zondag bij ons?'

Dit keer met Lisa Nes en Taste of Cinnamon

Taste of cinnamon

Wat dacht je van soulful stripped down tunes met een lekker zonnetje op je bolletje bij ons in de tuin? Komt dat ff goed uit, want het Utrechtse singer-songwriter duo Taste of Cinnamon zorgt, gewapend met twee gitaren, voor muziek in zijn puurste vorm.

Lisa van Nes

Het onbekende is vaak zo onverwacht mooi. Daarom gaan we je niet voorkauwen wat je van Lisa van Nes mag verwachten. We gaan niet vertellen dat ze zangkunst studeert aan de Rockacademy en ook niet dat ze live speelde bij Giel op 3fm. Zak lekker onderuit in je stoel of je zitzak en laat je verrassen!

Check verdere info hier.